Hotels & Airbnbs

Hotels & Airbnbs

Need a place to stay? Compare every available hotel deals and Airbnbs right here, and book now before prices go up!

Federaţia Română de Freestyle Kickboxing, Asociația Club Sportiv Chojo Ryu au deosebita plăcere şi onoare de a vă invita să participaţi la Cupa Chojo Ryu de Freestyle Kickboxing 22.06.2019

Comitetul de organizare face eforturi deosebite pentru a vă oferi cele mai bune condiţii de întrecere, aşteptând cu nerăbdare să întâmpine un număr cât mai mare de sportivi la acest eveniment sportiv.

Cu stimă şi consideraţie,
Preşedinte,
Adrian DEJANU


A. Informații generale

Organizatori:
Federaţia Română de Freestyle Kickboxing - Tel: 0786.288.666
Asociația Club Sportiv Chojo Ryu - Tel: 0753646299


Data: Sămbătă, 22 Iunie 2019

Locația: Faurei (sala unde va avea loc competiția va fi comunicată ulterior)


B. Regulament

1. Participanți:
Acte obligatorii: legitimatie sportiv, asigurare medicala, viza medicala sportivă, declaratie pe propria raspundere (pentru adulti), declaratie din partea parintilor/ tutorelui (pentru minori), buletin/certificate de naștere.

La probele de echipe juniori, masculin şi feminin, echipa este formată din 5 (minim 3) sportivi pe categorie și trebuie să fie conform categoriei de vârstă la care este înscrisă echipa.


2. Probele de concurs: Freestyle Semi, Freestyle Light, Freestyle Kick, Freestyle K1 Light, Freestyle K1, Muay Boran, Freestyle Kata, Kata Echipe

NOTĂ: În cazul în care sunt înscriși doar 2 sportivi per categorie, se comasează categoria la categoria urmatoare.

3. Echipamentul sportivilor:
Echipamentul de protectie are rolul de a proteja sportivii, din acest motiv rugăm antrenorii să respecte urmatoarele cerințe:
• Echipamentul oficial este cel omologat şi aprobat de FRFK, WAKO, ISKA, WTKA.
• Echipamentul fiecărui sportiv va fi verificat de un arbitru desemnat la intrarea acestuia pe suprafaţa de competiţie.
• Echipamentul trebuie sa fie adecvat pentru varsta si dimensiunile sportivilui.
• Echipamentul defect, reparat cu improvizatii nu este acceptat.

Echipamentul de protecție Ring – Freestyle K1: cască, proteză dentară, bandaje pumni, manuși 10 Oz, protecție inghinală, protecție sâni (pentru fete), tibiere.

Echipementul de protecție Tatami – Freestyle Semi, Light, Kick, K1 Light: cască, proteză dentară, bandaje pumni, manuși 10 Oz/ manuși Semi, protecție inghinală, protecție sâni (pentru fete), tibiere, botoșei.

Echipament de protectie Muay Boran: cască, proteză dentară, bandaje pumni, cotiere, manuși 10/12 Oz, vesta, protecție inghinală, protecție sâni (pentru fete), tibiere ciorap.

4. Contestații:
Se fac pe baza regulamentului de arbitraj. În cazul contestaţiei, antrenorul trebuie să prezinte taxa de contestație şi să completeze formularul de contestaţie pe loc, la masa Juriului President a suprafeței/ ringului respectiv, în maxim 5 minute de la terminarea întâlnirii/meciului în cauză.


5. Cântarul
Este responsabilitatea antrenorului ca sportivul sa se incadreze in categoria de greutate si varsta pentru care a fost inscris. Daca in timpul competitiei varsta sau greutatea sunt depasite, sportivul va fi descalificat fara returnarea taxei de inscriere!


Este responsabilitatea antrenorului să verifice informațiile sportivilor săi!

NOTA: IN TIMPUL COMPETITIEI NU ESTE ADMISĂ DEPĂŞIREA LIMITEI MAXIME A CATEGORIEI!


C. Înscriere:
1. Inscrierea se face online la https://www.sportdata.org/multicombat/set-online/welcome_main.php?active_menu=home

In competitie sunt inscrisi atat sportivii cat si antrenorii/instructorii

Antrenorul/instructorul/delegatul este răspunzător pentru înscrierea corectă a echipei sale la acestă competiție.

Sportivii vor avea acces la suprafaţa de concurs doar însoţiţi de un instructor sau antrenor de Freestyle Kickboxing, pe baza cardului, fiind echipaţi în culoarea colţului, cu 2 minute înainte de începerea meciului, conform grilelor de concurs.

Nu se acceptă la suprafață de luptă sau în jurul acesteia alți sportivi, membri ai delegației sau sustinători. În caz contrar sportivul poate fi depunctat sau descalificat.

2. Modificări:
•Se acceptă doar modificările pe grile (eventuale erori apărute la introducerea sportivilor în sistem), prin semnalarea acestora pe email la adresa info@frfk.ro
•După data limită de verificare (17.06.2019, ora 21h00), nu se mai accepta nici o modificare.
Tragerile la sorţi vor fi efectuate electronic în sistem online de către domnul Secretar Federal STOIAN Demis Constantin în data de marți, 21.06.2019 la ora 22h00. Orice nelămurire legată de tragerea la sorti se va dezbate la ședința tehnică, după înscrierea cluburilor.

Notă:
•Conducătorii delegaţiilor au obligaţia ca la înscrierea în competiţie conform programului să prezinte tabelul cu sportivii legitimati
•La categoria oficiali, pentru poziţiile antrenor sau instructor, nu pot fi înscrise persoane ce nu deţin această calitate.


3. Data limită:
Înscrierea în sistemul online se va face până luni, 16.06.2019, ora 24:00. După aceast termen, sistemul va bloca automat procesul de înscriere și nu se vor mai putea face modificări. Operarea înscrierilor în sistemul online poate lua un timp considerabil, ținând cont de numărul de persoane înscrise, sunt necesare încărcări de date si de fotografii pentru fiecare persoană înscrisă. NU VĂ BAZAȚI PE ULTIMA ZI!!!

Cluburile vor solicita cazarea până în data de 16.06.2019 pe adresa: info@frfk.ro. Arbitrii care nu și-au făcut rezervarea până la această dată își vor suporta cheltuielile de cazare și masă. Persoana de contact: 0744555424


4. Taxe de participare:
•taxă de participare sportiv: 50 lei/sportiv/proba

•Cluburile participante trebuie sã asigure: 1 arbitru / club pentru cluburile care au între 1 până la 10 sportivi, 2 arbitri pentru cluburile care au între 11 până la 20 sportivi și 3 arbitri pentru cluburile care au peste 20 de sportivi.

Toate taxele vor fi facturate după tragerea la sorți online în data de 17.06.2019 iar cluburile vor fi obligate să achite sumele stabilite pentru sportivii înscriși (se achită sumele chiar și pentru spotivii retrași după data de 17.06.2019)
.
SUMELE NU SUNT RETURNABILE.

Pentru factură, vă rugăm să ne transmiteți datele de facturare ale organizație: denumire completă, CIF, adresă, numele delagatului cu datele din buletin.


5. Arbitraj:
Arbitrii acceptaţi sunt cei de pe lista arbitrilor acreditaţi şi validaţi de Federaţia Română de Freestyle Kickboxing, actualizată pe anul 2019, după Stagiul de la București, din 10 martie 2019.

6. Antrenori:
Antrenorii trebuie să fie îmbrăcaţi în trening, pantofi sport şi să aibă prosop și apă.
Numai o singură persoană (antrenor / instructor) are voie să însoţească sportivul la spaţiul de luptă. Antrenorii cluburilor sportive vor desemna un instructor secund pentru a merge cu sportivul în cazul în care doi sportivi de la acelaşi club participă simultan la concurs.


D. Altele

1. Premierea
•Sportivii vor fi premiaţi cu diplome şi medalii pentru locurile I, II şi III potrivit regulamantului;
•Se vor acorda Trofee pentru cluburile participante

2. Alte informații
La festivitatea de premiere, sportivi sunt obligati să poarte încăltăminte sport si trening.
Programul de concurs va fi postat pe site https://www.sportdata.org/multicombat/set-online/index.php?active_menu=home&subsystem_select=prod și comunicat cluburilor cel mai târziu în data de 21.06.2019.

Înscrierea cluburilor la competiție și cântarul sportivilor se vor face pe bază de programare, urmând să fie consulate cluburile asupra orei sosirii în vederea stabilirii programului.

Informații suplimentare:
Președinte F.R.F.K. Adrian Dejanu – 0722.312.769
Director Competiție Marian Anghel – 0726.427.399

Date

2019.06.22

Entry deadline:

2019.06.11 - 2019.06.17
Registration expired

Registration mode

Exact day (2019.06.17)

Time Zone

Europe/Bucharest (2021-06-15 10:01)

Country

 ROMANIA

Location

Faurei, Jud. Braila

Site plan

map

Route plan

map

Downloads / Gallery
Type

Tournament

Contact:

info@frfk.ro

E-Payment

Entries: For this event no entry permission is required.

Weather Forecast
Flights

Find your FLIGHT

euroflyrefund.com
Video Review
Advertisement
              
Privacy statement | GTC |  Imprint

SET Online by sportdata.org © sportdata GmbH & Co KG 2001 - 2021 (2021-06-15 09:01:02 CEST +02:00)